Frida Bennhage – Mamma till Sigge & Harry

Underbar morgon!

God morgon på er! En underbar morgon om ni frågar mig! :) Har för första natten sen natten till i lördags sovit riktigt bra, Sigge var vara lite gnällig en gång men somnade snabbt om. Nästan alla koppor har torkat och han är för det mesta pigg och glad igen! Äntligen! :) Jag är inte vara utvilad, jag är också klar med kursen jag läst. Gjorde sista provet igår och klarade kursen! Wei! Heja mig! :) så nu får vi hålla tummarna på att jag kommer in på högskolan till hösten!

Detta ska jag fira med att bli fin hos Frida senare idag och även en sväng på stan med shopping. Studentpresent till syster och till Karl, nya kläder till mig och till Sigge. (Robin du får handla själv) haha!

Imorgon är det student, hoppas alla koppor har torkat på Sigge tills dess, han har några kvar. Utspring på skolan sen mottagning i Trollhättan sen lämna Sigge på Orust. Ännu en helg utan min prins. Denna gången torsdag kväll till söndag så både jag och Robin är iväg på fredag och lördag på diverse saker. Men han kommer ha det toppen både på Orust hos farmor och hos faster Sofie. Själv blir det jobb och en riktig tjejkväll med mina brudar :) länge sedan! Så det ser jag verkligen fram emot! :)

Nu ska jag och Sigge måla lite och leka. Måste hitta på roliga saker här hemma annars blir han riktigt rastlös av att bara vara inne hela dagarna.

20140604-102914-37754404.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats