Frida Bennhage – Mamma till Sigge & Harry

Snart dags för dagis

Snart är det dagisdags för Sigge. Eller det är i slutet av augusti så är ett tag kvar men det går fort tills dess. Jag är inte alls nervös inför dagisstarten. Hade vi låtit han börja när han var ett år hade jag nog varit mer nervös men nu är han så stor. Han kan prata, tala om vad han vill, leka själv, leka med andra barn, äta själv mm. Allt detta kunde han ju inte göra när han var ett år då hade det känts jobbigare även om det säkert hade gått jättebra.

Ska bli skoj att se hans utveckling när han har gått där ett tag. Hur mycket han kommer lära sig från de andra barnen, fröknarna och att han lär sig att vara utan mamma och pappa. Vi är iofs rätt bra på att lämna bort han så han är ju inte alltid med oss men ni förstår.

Antagligen kommer det väl inte kännas lika bra dagen då vi ska lämna han där själv första gången men jag tror ändå både jag och Robin kommer vara ganska lugna :) men innan dagisstarten ska Sigge få hänga med mig varje dag nu resten av sommaren, vi ska checka av ”dagislistan” där det står vad man ska ha för extrakläder och ytterkläder på dagis mm. Tänkt att vår lilla bebis är så stor nu! Tiden går sjukt fort. För fort!

20140619-174703-64023993.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats