Frida Bennhage – Mamma till Sigge & Harry

Då var mammaledigheten över

Japp! Till hösten börjar jag plugga, tror det drar igång 2-3 september eller något sånt. Kom in på det jag sökte, sjuksköterska i Trollhättan så det blir toppen! Den 1 augusti har jag varit hemma i två år, gick hem två månader innan Sigge föddes. Det har verkligen gått fort! Snart börjar han dagis och snart fyller han två år. Stor kille!

Ska bli riktigt skoj att börja plugga, har pluggat på högskolan förut direkt efter studenten men det var inget jag ville bli så hoppade av. Det var en ”hälsovetarutbildning” eller vad det hette. Men sjuksköterska känns helt rätt. Det är något som jag vill bli! :) så det händer mycket till hösten, dagisstart, högskola, två årskalas och även flytt till en ny lägenhet! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats